Atlantic Mariculture, New Brunswick - Dulse Made in Canada

Since 1974, Atlantic Mariculture has been gathering and packaging only the highest quality hand-picked dulse. We were one of the world’s first organically certified sea vegetable farmers in 1993. Atlantic Mariculture, based on Grand Manan Island in the Bay of Fundy, has made it our purpose to share the best dulse and sea vegetables with the rest of the globe. “Dark Harbour Dulse” is darker, thicker, and more flavorful than dulse grown anyplace else, thanks to cliffs that shelter the Dulse from early morning sunlight and the cool, clean North Atlantic waters.


Depuis 1974, Atlantic Mariculture sélectionne et emballe uniquement du dulse de première qualité, récolté à la main. Dès 1993, nous étions parmi les pionniers de la culture biologique de légumes de mer à l’échelle mondiale. Installée sur l’île Grand Manan, dans la baie de Fundy, Atlantic Mariculture a pour objectif de faire découvrir au monde entier le meilleur du dulse et des légumes marins. Le « Dulse de Dark Harbour » se distingue par sa couleur plus foncée, sa texture plus épaisse et sa saveur plus prononcée que les autres dulse, grâce à son environnement : les falaises qui le mettent à l’abri du soleil matinal et les eaux pures et fraîches de l’Atlantique Nord.